نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، سنت نذری دادن در ایام محرم در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و یکی از نذری های که همیشه پای ثابت این ایام بوده، شربت گلاب و زعفران است. خیلی ها بر این باورند که طعم و مزه شربت نذری بسیار بهتر از شربت های داخل منزل است. حال به شما ترفند درست کردن شربت نذری را آموزش خواهیم داد:
دو لیوان شکر، دو لیوان آب، کمی زعفران دم کرده و چند عدد هل نیمکوب را داخل قابلمه بریزید. اصلا نباید آن را هم بزنید. ده دقیقه روی شعله بگذارید. در آخر برای این که شکرک نزند و برای طعم یهتر، یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید خنک شود. این شربت را تا شش ماه داخل ظرف در بسته میتوانید نگهداری کنید. یک هشتم لیوان را شربت بریزید، کمی یخ و تخم شربتی و آب هم اضافه کنید.
برای اینکه تخم شربتی داخل شربت معلق بماند حتما باید با آب داغ خیس کنید. با مصادف شدن تابستان و ماه محرم همه چیز آماده است تا این شربت گوارا و خوش طعم را درست کنید، نذری بدهید و نوش جان کنید.
انتهای پیام/
معاون هماهنگکننده نیروی قدس با اشاره به پرسشهای مطرحشده درباره وضعیت سلامت سردار قاآنی، تاکید کرد: او در صحت و سلامت کامل، مشغول فعالیت است.
۷۸ درصد از تصادفات در راه و بیمارستان فوت میشوند.
با حکم مدیرعامل مجموعه ارم سبز، مجید نواییان به عنوان مدیر باغ وحش ارم منصوب شد.
مدافع میانی 21 ساله تیم فوتبال گلگهر به اردوی فیفادی مهرماه تیم ملی فراخوانده شده است.