این میوه ها برای بیماران قند خون سم است!

از زمان‌های قدیم، پزشکان و طبیبان متخصص در طب سنتی، در مورد فواید مصرف روزانه میوه‌ها برای سلامتی بسیار گفته‌اند، اما آیا همه میوه‌ها برای دیابتی‌ها مفید هستند؟ در این مطلب تلاش شده ضمن اشاره به میوه‌های مضر برای دیابتی‌ها به این پرسش پاسخ داده شود.

به گزارش گروه دانستنی ها و سلامت خبرگزاری الگونیوز، به افراد مبتلا به دیابت توصیه می شود که مراقب مصرف کربوهیدرات و قند خود باشند، چرا که مصرف کربوهیدرات و قند بیش از اندازه می‌تواند منجر به نوسانات انسولین و همچنین افزایش سطح قند خون شود. در حالی که میوه‌ها به طور کلی یک انتخاب سالم هستند، برخی از میوه ها ساکارز و فروکتوز بالایی دارند که ممکن است سطح انسولین را مختل کند. در این مطلب به ۷ میوه که در صورت دیابتی بودن، باید از خوردن آن‌ها اجتناب کنید، اشاره شده است.

هندوانه

هندوانه یکی از محبوب‌ترین میوه‌های تابستانی است که دارای GI بالایی بین ۷۲ تا ۸۰ است و به دلیل داشتن قند نسبتا زیاد مصرف آن در حد اعتدال ضروری است. (GI   یا شاخص گلیسمی که نشان می‌دهد چگونه کربوهیدرات‌های موجود در غذا می‌توانند بر قند خون شما تأثیر بگذارند.در جدول شاخص گلیسمی به غذاها مقداری بین ۰ تا ۱۰۰ ، بر اساس اینکه چقدر سریع باعث افزایش سطح قند خون می‌شوند، اختصاص داده می‌شود.)

موز

موز بسته به اینکه رسیده باشد یا نه، GI متفاوتی بین ۴۲ تا ۶۲ دارد. موز رسیده دارای GI بالاتری است، بنابراین بهتر است موز رسیده کمتری را انتخاب کنید و در حد اعتدال مصرف کنید.

آناناس

آناناس دارای GI متوسط ​​تا بالای ۵۰-۶۶ به همراه مقادیر زیادی قند طبیعی است که می‌تواند سطح قند را خیلی سریع افزایش دهد. بنابراین، بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.

انبه

یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها، انبه است که دارای GI متوسط ​​۵۱ تا ۶۰ و ساکارز و فروکتوز بالایی است که مصرف مقدار کمی از آن را برای دیابتی‌ها به منظور جلوگیری از افزایش سطح قند ضروری می‌کند.

انگور

انگور دارای GI متوسط ​​۴۶ تا ۵۳ است، اما اندازه کوچک آن فریبنده است و می‌تواند منجر به مصرف بیش از حد شود، بنابراین دیابتی‌ها باید از خوردن انگور زیاد اجتناب کنند.

گیلاس

سطح GI گیلاس‌ها می‌تواند متفاوت و بین ۲۰ تا ۶۳ باشد. اما معمولا سطح GI در گیلاس بین متوسط ​​تا زیاد است، بنابراین توصیه می‌شود مصرف گیلاس را محدود کنید.

کشمش

کشمش انگور خشک است و GI نسبتا بالایی بین ۴۳ تا ۶۴ دارد. آن‌ها منابع غلیظ قند هستند و باید  به شدت به اعتدال مصرف شوند.

انتهای پیام/