نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سعید مقیسه در این مراسم به نقش ساترا در حوزههای مختلف تنظیمگری اشاره کرد و گفت: یکی از ابعاد تنظیمگری ساترا، تنظیمگری حقوقی است که افتتاح شعبه حل اختلاف سکوهای صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی از جمله اقدامات ساترا برای کمک به سکوهای صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی است. در ادامه این مراسم، غلامرضا مهدوی به افتتاح هفتاد و دومین شعبه تخصصی شورای حل اختلاف در تهران اشاره کرد که در ساترا اتفاق افتاد. همچنین در این مراسم محسن قائمی نسب به مدت سه سال به عنوان رییس شعبه شورای حل اختلاف منصوب شد. حامد معینی و محمدرضا جعفری جلوه نیز به عنوان دیگر اعضای این شورا منصوب شدند.
با قائمی نسب درباره جزئیات این شورا، اهداف و کارکردهایش صحبت کردیم که به خبرنگار الگونیوز گفت: از اقدامات خوب قوه قضائیه که در طول 20 سال اخیر اتفاق افتاده مردمیسازی حوزه قضایی است. بخشهایی که مردم میتوانند پروندهها را حل و فصل کنند را گسترش داده و این شوراهای حل اختلاف چنین ظرفیتها و بسترهایی را فراهم میکند. موضوع رسانههای صوت و تصویر فراگیر، شبکه نمایش خانگی و هنرمندان فعال در این عرصه جزو مسئلههای جدید است.
رئیس شورای حل اختلاف ساترا تأکید کرد: برای حمایت از هنرمندان و کسانی که در صنعت صوت و تصویر فراگیر فضایمجازی فعالاند، پیشنهاد شد یک شعبه تخصصی ویژه رسانههای صوت و تصویر فراگیر فضایمجازی در ساترا تشکیل شود. خوشبختانه مسئولان عالی قوه قضائیه با شناخت و درک خوبی که از این حوزه داشتند، موافقت کردند و این شعبه امروز در ساترا افتتاح شد.
وی همچنین تأکید کرد: ما معتقدیم با افتتاح این شعبه، شأن هنرمندان نگه داشته شد و از اطالّه دادرسی و و رسیدگیها در قوه قضائیه تقریباً معاف خواهند بود و بسیاری از سوء تفاهمها و اختلافات میان هنرمندان و سکوها در ساترا که به نوعی خانه هنرمندان است رفع و رجوع میشود و اختلافاتشان رفع میشود و دیگر دوستان و هنرمندان و کسانی که در این صنعت فعالیت دارند وقتشان را در راهروهای دادگاهها و دادسراها تلف نخواهند کرد. چرا که وقتی کسی در پیچ و خم دادگاهها گرفتار میشود طبیعتاً انگیزه کار از آنها گرفته میشود، در این راستا ما کمک خواهیم کرد این اتفاقات در ساترا و توسط این شورا حل و فصل خواهد شد.
قائمینسب درباره اختلافات میان سازندگان، هنرمندان و یا پلتفرمها گفت: اولاً بدانید که اختلاف با تخلف متفاوت است و ما به اختلافات در این شورا میپردازیم. به طور مثال اختلافاتی میان سکوها با یکدیگر یا عوامل یک سریال یا برنامه نمایشخانگی اگر مطرح شود، ما پیگیری خواهیم کرد تا مشکل حل و فصل شود.
وی در خصوص نقش این شورا گفت: در حال حاضر براساس حکمی که معاون قوه قضائیه برای ما صادر کردند و این شعبه در واقع ایجاد شده، ما صلاحیت رسیدگیمان در زمینه صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی است. البته هنر ساحتهای دیگر هم دارد که حتماً متولیان دیگری دارد و ما متولی صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی هستیم.
رئیس شورای حل و اختلاف ساترا درباره اهداف این شورا، گفت: طرفین حین دعوا دوست دارند کسی که قرار است دربارهشان تصمیمی بگیرد با سعه صدر و دقت به کلامشان گوش بدهد که ما این کار را انجام خواهیم داد. بررسی با دقت هدف دیگر ماست که بایستی با دقت و بررسی درست کار پیش برود. همینطور توضیح با متانت از دیگر الزامات کار است که طرفین دعوا وقتی به شعبه حل اختلاف، مراجعه میکنند همهچیز با متانت و دفاعیههای درست و توضیحات مطلوب پیش برود. نهایتاً تصمیم با عدالت باید در شورا اتفاق بیفتد که عدالت اینطور تعریف شده که هرچیزی را سر جای خودش قرار بدهیم و حق را به حقدار بدهیم.
انتهای پیام/
شورای راهبری مجمع رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا) بهمنظور تسهیل فرایند اخذ مجوزهای مربوط به تولید و انتشار محتوا، اقداماتی را به انجام رساند.
نام سریال مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی از «پدر قهوه» به «قهوه پدری» تغییر پیدا کرد.
آیین رونمایی پوستر جشنواره «دیدار» به عنوان نخستین جشنواره آثار نمایش خانگی با حضور جمعی از هنرمندان، اعضای کانون تهیه کنندگان رسانه های دیداری، نمایندگان رسانههای گروهی ، مدیران ارشد پلتفرم های نمایش خانگی و اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره برگزار شد.
اعلام استانهای پرتردد و پرسفر، سرنوشت غریب ایرانیها در روسیه، انتصابات جدید در صدا و سیما، درگذشت فیلمنامهنویس برنده اسکار، اقدام عجیب گروه راک انگلیسی با استفاده از صدای «بنان» و... از اخبار فرهنگی بیستوهشتم اسفند بود.