نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، سنت نذری دادن در ایام محرم در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و یکی از نذری های که همیشه پای ثابت این ایام بوده، شربت گلاب و زعفران است. خیلی ها بر این باورند که طعم و مزه شربت نذری بسیار بهتر از شربت های داخل منزل است. حال به شما ترفند درست کردن شربت نذری را آموزش خواهیم داد:
دو لیوان شکر، دو لیوان آب، کمی زعفران دم کرده و چند عدد هل نیمکوب را داخل قابلمه بریزید. اصلا نباید آن را هم بزنید. ده دقیقه روی شعله بگذارید. در آخر برای این که شکرک نزند و برای طعم یهتر، یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید خنک شود. این شربت را تا شش ماه داخل ظرف در بسته میتوانید نگهداری کنید. یک هشتم لیوان را شربت بریزید، کمی یخ و تخم شربتی و آب هم اضافه کنید.
برای اینکه تخم شربتی داخل شربت معلق بماند حتما باید با آب داغ خیس کنید. با مصادف شدن تابستان و ماه محرم همه چیز آماده است تا این شربت گوارا و خوش طعم را درست کنید، نذری بدهید و نوش جان کنید.
انتهای پیام/
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: لایحه اصلاح قانون هواپیمایی کشوری و لایحه موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.
هماهنگکننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: با توجه به ظرفیتپذیری خوب ایران در حوزههای مختلف انرژی، جذابیتهای بسیاری برای سرمایهگذاری در این زمینه وجود دارد.
سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور توضیحاتی را پیرامون رتبهبندی دفاتر اسناد رسمی ارائه داد.
مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری مرکزی گفت: همچنان دو شرکت مپنا و هلدینگ خلیجفارس سود مرحله سوم سهام عدالت را به شکل کامل برای سپردهگذاری مرکزی واریز نکردند.