نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، سنت نذری دادن در ایام محرم در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و یکی از نذری های که همیشه پای ثابت این ایام بوده، شربت گلاب و زعفران است. خیلی ها بر این باورند که طعم و مزه شربت نذری بسیار بهتر از شربت های داخل منزل است. حال به شما ترفند درست کردن شربت نذری را آموزش خواهیم داد:
دو لیوان شکر، دو لیوان آب، کمی زعفران دم کرده و چند عدد هل نیمکوب را داخل قابلمه بریزید. اصلا نباید آن را هم بزنید. ده دقیقه روی شعله بگذارید. در آخر برای این که شکرک نزند و برای طعم یهتر، یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید خنک شود. این شربت را تا شش ماه داخل ظرف در بسته میتوانید نگهداری کنید. یک هشتم لیوان را شربت بریزید، کمی یخ و تخم شربتی و آب هم اضافه کنید.
برای اینکه تخم شربتی داخل شربت معلق بماند حتما باید با آب داغ خیس کنید. با مصادف شدن تابستان و ماه محرم همه چیز آماده است تا این شربت گوارا و خوش طعم را درست کنید، نذری بدهید و نوش جان کنید.
انتهای پیام/
مراسم رونمایی از کتاب زندگینامه بیتا فرهی به نام «بیتا؛ درختها ایستاده میمیرند» برگزار شد.
فیلم کوتاه «آنارشی» به نویسندگی و کارگردانی مجید کاظمی به جشنواره فیلم کمرا زیزانیو در کشور یونان راه یافت.
اولین تصاویر سعید آقاخانی و آناهیتا افشار همزمان با پایان تدوین و آغاز ساخت موسیقی «خاتی» توسط آریا عظیمینژاد رونمایی شد.
در ابتدای معاملات امروز ۳ آذر ماه، شاخص کل بورس ۴ هزار و ۲۳۰ واحد افزایش یافت.