نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش گروه دانستنی ها و سلامت خبرگزاری الگونیوز، محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر، پنیر، ماست، خامه، و کره را بر نشانگرهای چربی بدن و سلامت روی حدوداً ۱۵۰۰ تن از افراد بین ۱۸ تا ۹۰ ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپوپروتئین کم چگالی کلسترول (Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL) نمی شود.
این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین تر، اندازه دور کمر کمتر، درصد پایین تر چربی بدن، و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است.
پژوهشگران گفته اند افرادی که به طور منظم ماست و شیر کم چرب مصرف می کنند میل به خوردن میزان بیشتری کربوهیدرات دارند. این مطالعه نشان داده است افرادی که از الگوی غذایی «کم چرب» پیروی می کنند سطوح بالاتری کلسترول LDL دارند.
انتهای پیام/
در ابتدای معاملات امروز ۳ آذر ماه، شاخص کل بورس ۴ هزار و ۲۳۰ واحد افزایش یافت.
امروز شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۳ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۵۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله میشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی قهرمانی تیم ملی فوتبال ۷ نفره کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۴ را تبریک گفت.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در حوزه زیر سطحیها درحال ساخت زیردریاییهایی هستیم که به زودی هم الحاقهایی در این حوزه خواهیم داشت.