نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش گروه دانستنی ها و سلامت خبرگزاری الگونیوز، پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود. همچنین، پختن گوجه فرنگی باعث می شود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.
انتهای پیام/
مراسم رونمایی از کتاب زندگینامه بیتا فرهی به نام «بیتا؛ درختها ایستاده میمیرند» برگزار شد.
فیلم کوتاه «آنارشی» به نویسندگی و کارگردانی مجید کاظمی به جشنواره فیلم کمرا زیزانیو در کشور یونان راه یافت.
اولین تصاویر سعید آقاخانی و آناهیتا افشار همزمان با پایان تدوین و آغاز ساخت موسیقی «خاتی» توسط آریا عظیمینژاد رونمایی شد.
در ابتدای معاملات امروز ۳ آذر ماه، شاخص کل بورس ۴ هزار و ۲۳۰ واحد افزایش یافت.