نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش گروه دانستنی ها و سلامت خبرگزاری الگونیوز، ۹۳٪ از این گیاه گوشتی را آب تشکیل میدهد. خرفه احتمالا بومی مناطق مدیترانه بوده، اما امروزه از آن در اروپا، آسیا، خاورمیانه و آفریقا بهطور عمده استفاده میشود. خرفه ساقههای کوچکِ قرمز و برگهای سبز دارد. این گیاه طعم ترش و نمکی دارد و شبیه اسفناج و آبتره است. تمام گیاه شامل برگها، ساقه، گلها و تخم خرفه خوراکی هستند و هزاران سال است که برای موارد مختلف از آنها استفاده میشود.سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ اسیدهای چرب امگا ۳ اهمیت ویژهای دارند. زیرا بدن نمیتواند خودش آنها را بسازد. بنابراین باید این چربیها را از طریق غذاها بهدست آورد. خرفه چربی زیادی ندارد، ولی بخش قابلتوجهی از چربی آن بهشکل اسیدهای چرب امگا ۳ است.
خرفه محتوی دو شکل اسیدهای چرب امگا ۳ یعنی آلفالینولئیک اسید (ALA) و ایکوساپنتانوییک اسید (EPA) است. آلفالینولئیک اسید در بسیاری از گیاهان یافت میشود، ولی ایکوساپنتانوییک اسید بیشتر در فرآوردههای جانوری (مانند ماهیهای چرب) و جلبک یافت میشود. در مقایسه با سایر سبزیجات، مقدار آلفالینولئیک اسید موجود در خرفه بسیار چشمگیر است.
مقدار آلفالینولئیک اسید موجود در خرفه ۵ تا ۷ برابر اسفناج است. جالب است بدانید که خرفه محتوی مقدار مناسبی از ایکوساپنتانوییک اسید است. این چربی امگا ۳ در بدن فعالتر از آلفالینولئیک اسید بوده و علاوهبر جانوران، بیشتر در گیاهانی یافت میشود که در خشکی نمیرویند (گیاهان آبی).
انتهای پیام/
همرزم سردار حاج قاسم سلیمانی و سردار حسن طهرانیمقدم در گفتگوی تلفنی دیشب خود در برنامه تهران ۲۰ به مناسبت روز قهرمان ملی چرایی قهرمان شدن سرداران سلیمانی و طهرانیمقدم را بازگو کرد.
سرمربی اسپانیایی پرسپولیس با بالاترین ریسک ممکن از تمامی نفرات ملیپوش خود گذشت و با ترکیبی متفاوت پا به جام حذفی خواهد گذاشت.
دافع تیمملی با گلایه نسبت به حواشی شکل گرفته، واکنش نشان داد و مدعی شد در شرایطی که تیم ملی در بهترین شکل از حیث نتیجهگیری در مسیر جام جهانی حاضر بوده، این صحبتها چندان منصفانه نیست.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از آغاز بررسی طرح اصلاح قانون معادن در کمیسیون متبوع خود خبر داد.