به گزارش گروه فرهنگ و هنر الگونیوز به نقل از روابط عمومی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی، محمد حمیدی مقدم مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی با مهدی حیدری رییس نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی و جمعی از مدیران این رویداد دیدار کرد.
در ابتدای این جلسه مهدی حیدری رییس نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد گفت: جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی در مقطعی حساس از تاریخ کشورمان راه اندازی شده است و تمرکز اصلی آن بر حفظ وحدت ملی و تاکید بر انسجام میان همه اقوام ایرانی است. برای آغاز به کار این جشنواره دو سال کارپژوهشی صورت گرفته و برای برگزاری چنین رویداد بزرگی کارگروههای مختلف با متشکل از هنرمندان ، فیلمسازان، استادان دانشگاه ، کارشناسان پژوهش در حوزه اقوام وکارهای تحقیقی زیادی صورت گرفته است.
وی درباره حضور کمال تبریزی در مقام دبیری جشنواره بیان کرد: از همان ابتدا به جهت استراتژیک بودن موضوع اقوام و اهمیت و اعتباری که برای جشنواره در نظر داشتیم، دبیری این رویداد را به آقای کمال تبریزی پیشنهاد دادیم و ایشان هم اعتماد و همراهیمان کردند. در تلاش هستیم که جشنواره در مسیری درست حرکت کند و بتوانیم ۹ تا ۱۴ آبان ماه میزبان شایستهای برای همه هنرمندان و اقوام ایرانی از ترک و لر و کرد تا بلوچ و فارس و عرب و… باشیم.
حیدری درباره اهمیت حمایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از جشنواره ادامه داد: مستند یکی از مهمترین قالبهایی است که میتواند موضوع اقوام ایرانی و مولفههایش را نشان دهد. از این رو حمایت مرکز گسترش به عنوان مهمترین متولی سینمای مستند و تجربی در کشور و پایگاه اصلی مستندسازان از جشنواره فیلم اقوام ایرانی اعتبار ویژهای را برای این رویداد به دنبال خواهد داشت.
حمیدی مقدم در این جلسه با بیان این که برگزاری جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی و موضوع محوری آن نویدبخش اتفاقاتی خوب خواهد بود، گفت: یکی از اهداف برگزاری جشنوارهها، توسعه فرهنگی است و وقتی جشنوارهای به همت بخش خصوصی بتواند این هدف را برعهده بگیرد، نویدبخش اتفاقات و دستاوردهای خوبی خواهد بود.
وی افزود: جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی به جهت موضوع خود، بیش از هر چیز تنوع و رنگی را در خود نهفته دارد که میتواند این رویداد را از سایر رویدادهای سینمایی متمایز کند؛ همچنین در شعار خود «اقوام؛ ریشه ایران» نیز این ویژگی را مستتر دارد. این جشنواره در تبریز برگزار خواهد شد و تمرکززدایی از پایتخت میکند، همه اینها خوب است .
وی گفت: مرکز گسترش از هر اقدامی که در مسیر توسعه سینما به ویژه در استانها و شناسایی و جذب استعدادها باشد، حمایت میکند. ما در رویکرد جدید خود استعدادهای جوان را رصد و شناسایی میکنیم و تبریز و اردبیل دو نقطه پرشور در فیلمسازی مستند بودهاند.
حمیدی مقدم ادامه داد: کمک به گسترش عدالت فرهنگی مورد حمایت ماست و مرکز گسترش در اموری از جمله ارسال آثار مرتبط خود به جشنواره اقوام ایرانی و امور رسانهای و اختصاص امکان استفاده از ظرفیتهایش به این رویداد، همراه جشنواره خواهد بود. امکان برگزاری جلسات پیچینگ و حمایت از ایدههای درخشان شرکت کننده در پیچینگ جشنواره هم میتواند مورد توجه مرکز گسترش باشد.
گفتنی است نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی به دبیری کمال تبریزی و توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر از ۹ الی ۱۴ آبانماه ۱۴۰۲ در تبریز برگزار خواهد شد.
فیلمسازان و علاقهمندان جهت شرکت در جشنواره میتوانند به نشانی www.aghvamfilm.com مراجعه کنند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید