پنجشنبه / ۱۵ آذر / ۱۴۰۳
×
برای  تهیه نان سنگک از آرد سبوس دار استفاده می‌کنند که فواید زیادی برای سلامتی افراد دارد.
فواید نان سنگک
  • کد نوشته: 22978
  • شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
  • 599 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، نان سنگک دارای سطح بالایی از ویتامین ها مانندکلسیم، پروتئین و آهن است.

    برای  تهیه نان سنگک از آرد سبوس دار استفاده می‌کنند که فواید زیادی برای سلامتی افراد دارد.

    از دیگر فواید نان سنگک می‌توان به طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن اشاره کرد.
    فیبر و سبوس زیاد موجود در نان سنگک باعث هضم بهتر غذا و درمان یبوست می‌شود.

    همچنین شکل و طعم متمایز آن از سایر نان‌ها باعث شده نان سنگک در فرهنگ و سفره ایرانی ارزش بالایی داشته باشد و به خصوص برای صبحانه جزو اولویت هست.

    مصرف نان سنگک و لاغری باهم رابطه مستقیمی دارند.
    زیرا سبوس درون این نان حجم بسیار زیادی از معده را اشغال کرده و باعث می‌شود فرد زودتر سیر شودا.

    یکی دیگر از فواید نان سنگک خاصیت ضدسرطان روده و کلسترول است.
    گنجاندن نان سنگک در برنامه روزانه به ویژه وعده صبحانه می‌تواند موجب ثابت ماند میزان قند خون شده و به بهبود حال مبتلایان به دیابت کمک کند.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *