به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، نان سنگک دارای سطح بالایی از ویتامین ها مانندکلسیم، پروتئین و آهن است.
برای تهیه نان سنگک از آرد سبوس دار استفاده میکنند که فواید زیادی برای سلامتی افراد دارد.
از دیگر فواید نان سنگک میتوان به طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن اشاره کرد.
فیبر و سبوس زیاد موجود در نان سنگک باعث هضم بهتر غذا و درمان یبوست میشود.
همچنین شکل و طعم متمایز آن از سایر نانها باعث شده نان سنگک در فرهنگ و سفره ایرانی ارزش بالایی داشته باشد و به خصوص برای صبحانه جزو اولویت هست.
مصرف نان سنگک و لاغری باهم رابطه مستقیمی دارند.
زیرا سبوس درون این نان حجم بسیار زیادی از معده را اشغال کرده و باعث میشود فرد زودتر سیر شودا.
یکی دیگر از فواید نان سنگک خاصیت ضدسرطان روده و کلسترول است.
گنجاندن نان سنگک در برنامه روزانه به ویژه وعده صبحانه میتواند موجب ثابت ماند میزان قند خون شده و به بهبود حال مبتلایان به دیابت کمک کند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید