به گزارش گروه فرهنگ و هنر الگونیوز؛ کتاب «اخبار جعلی» نوشته رینر گریفندر، ماریا جافی، ارین نیومن و نوبرت شوآرتز با ترجمه سعیده خزایی به تازگی توسط انتشارات سروش به چاپ دوم رسیده است.
این کتاب پدیده اخبار جعلی را با گردهم آوردن کارشناسان برجسته از حوزههای مختلف روانشناسی و حوزههای مرتبط بررسی میکند و آنچه را که از اولین همهپرسی برگزیت و کمپین انتخاباتی ۲۰۱۶ ایالات متحده به یکی از ویژگیهای برجسته گفتمان عمومی تبدیل شده است، بررسی میکند.
مقابله با اطلاعات نادرست در بسیاری از زمینههای زندگی روزمره از جمله سیاست، بازار، ارتباطات بهداشتی، روزنامه نگاری، آموزش و علم اهمیت دارد. در فضای عمومی که حقایق و اطلاعات نادرست محو میشوند و عمداً محو میشوند، این کتاب میپرسد چه چیزی تعیین میکند که آیا مردم اطلاعات (نادرست) را میپذیرند یا به اشتراک میگذارند؟، و برای مقابله با اطلاعات نادرست چه کاری میتوان انجام داد؟
هر سه این جنبهها باید در زمینه شبکههای اجتماعی آنلاین که اساساً نحوه تولید، مصرف و انتقال اطلاعات را تغییر داده اند، درک شوند. مشارکتهای موجود در این جلد بهروزترین یافتههای تجربی، نظریهها و کاربردها را خلاصه میکند و درباره ایدههای پیشرفته و جهتگیریهای آتی مداخلات برای مقابله با اخبار جعلی بحث میکند.
همچنین راهنمایی در مورد نحوه رسیدگی به اطلاعات نادرست در عصر “حقایق جایگزین” ارائه میدهد، این کتاب کتابی جذاب و حیاتی برای دانشجویان و دانشگاهیان در روانشناسی، ارتباطات، و علوم سیاسی و برای متخصصان از جمله سیاست گذاران و روزنامه نگاران است.
چاپ دوم این کتاب با ۳۶۸ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۱۷۵ هزار تومان عرضه شده است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید