به گزارش گروه دانستنی ها و سلامت خبرگزاری الگونیوز، محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر، پنیر، ماست، خامه، و کره را بر نشانگرهای چربی بدن و سلامت روی حدوداً ۱۵۰۰ تن از افراد بین ۱۸ تا ۹۰ ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپوپروتئین کم چگالی کلسترول (Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL) نمی شود.
این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایین تر، اندازه دور کمر کمتر، درصد پایین تر چربی بدن، و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است.
پژوهشگران گفته اند افرادی که به طور منظم ماست و شیر کم چرب مصرف می کنند میل به خوردن میزان بیشتری کربوهیدرات دارند.
این مطالعه نشان داده است افرادی که از الگوی غذایی «کم چرب» پیروی می کنند سطوح بالاتری کلسترول LDL دارند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید