چهارشنبه / ۱۴ آذر / ۱۴۰۳
×
مهدی صاحبی کارگردان فیلم «قهرمان جندی‌شاپور» عنوان کرد: فیلمبرداری این فیلم در تهران، اهواز، بستان و آبادان انجام شد و در حال حاضر برای فیلمبرداری در شوش به سر می‌بریم اما از آنجایی که هنوز چندین روز کار داریم متاسفانه فیلم ما به چهل و دومین جشنواره فیلم فجر نرسید.
چرا «قهرمان جندی شاپور» به جشنواره فجر نرسید؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر الگونیوز؛ «مهدی صاحبی» کارگردان فیلم‌های سینمایی «ترانه» و «هرماس» که این روزها مشغول ساخت سومین فیلم سینمایی خود با نام «قهرمان جندی‌شاپور» است در خصوص موضوع این فیلم  توضیح داد: این فیلم درباره زندگی شهید «مجید بقایی» است. شهیدی که شخصیت چند وجهی داشت و علاوه بر نخبه‌ی پزشکی دانشگاه جندی‌پور، نقاش، خطاط و فوتبالیستی فوق‌العاده بود.

او ادامه داد: این فیلم در حقیقت داستان هوش، اخلاق و مدیریت «شهید بقایی» است و زندگی این نخبه پزشکی را از سال ۱۳۵۹ تا زمان عملیات فتح‌المبین به تصویر می‌کشد.

«صاحبی» درباره‌ی دلیل ساخت فیلم از زندگی این شهید عنوان کرد: در بحبوحه‌ی سال ۱۳۵۹ که دانشگاه‌ها تبدیل به مقر احزاب و یارکشی‌های سیاسی شده بود، شهید «بقایی» دانشجوهای پزشکی را برای کمک‌رسانی و خدمات بهداشتی به مناطق محروم ترغیب می‌کرد. با توجه به نخبگی، قدرت مدیریت، تحلیل و همچنین محبوبیت در بین مردم، با شروع جنگ او را به‌عنوان فرمانده محور شوش منصوب کردند. فرمانده‌ای که با درایتش نه تنها شوش را نجات داد بلکه با طراحی عملیات فتح‌المبین برای اولین بار پس از جنگ، بخش قابل توجهی از خاک کشور از دشمن پس گرفته شد. همه‌ی این‌ها دلایلی بود که ما تصمیم به ساخت فیلمی از زندگی این شهید گرفتیم.

این کارگردان سینما اظهار داشت: متاسفانه نگاه بی‌عدالتی در قبال شهرستان‌ها، در حوزه ایثار و شهادت هم کشیده شده و برای معرفی شهید شاخص و بزرگی چون سرلشکر دکتر بقایی هیچ اقدام در خوری تاکنون صورت نگرفته است. البته از بنیاد فرهنگی روایت فتح و مدیریت آن جناب آقای دکتر نادری تشکر می‌کنم که برای ساخت این فیلم مخلصانه و با تمام وجود ورود کردند.

کارگردان فیلم «قهرمان جندی شاپور» درباره‌ی نرسیدن فیلم به چهل و دومین جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: فیلمبرداری این فیلم تقریبا یک هفته‌ی دیگر تمام می‌شود. همزمان مشغول تدوین و ویژوال هستیم اما به دلیل این‌که هنوز فیلمبرداری تمام نشده متاسفانه فیلم ما به فجر امسال نرسید.

او ادامه داد: فیلمبرداری این فیلم در تهران، اهواز، بستان و آبادان انجام شد و در حال حاضر برای فیلمبرداری در شوش به سر می‌بریم.

این کارگردان درباره‌ی دلیل انتخاب «مرتضی امینی تبار» برای نقش شهید «بقایی» عنوان کرد: دو راه داشتیم. در انتخاب بازیگر یا باید مانند بسیاری از فیلم‌ها از سنین بالا استفاده می‌کردیم یا باید براساس واقعیت آن شخصیت از یک بازیگر جوان‌ با استعداد بهره می‌گرفتیم. از آنجایی که فیلم روایت‌گر زندگی یک جوان ۲۳ ساله است بنابراین از بین چند گزینه‌‌های موجود جوانتر «مرتضی امینی تبار» را به لحاظ بازی خوب او و شباهتی ظاهری که با گریم می‌توانست به شهید بقایی داشته باشد برای این فیلم انتخاب کردیم.

صاحبی درباره‌ی گزینش بازیگرانی چون «یوسف تیموری» و «نادر سلیمانی» که مخاطب بیشتر آن‌ها را با کاراکترهای طنز به یاد می‌آورد توضیح داد: یوسف تیموری در این فیلم نقش بسیار متفاوت و جدی را بازی می‌کند. این نقش او هیچ شباهتی به آثار قبلی‌اش ندارد. نادر سلیمانی هم بر حسب نقش ویژگی‌هایی از خود نادر سلیمانی را دارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *