یکشنبه / ۲ دی / ۱۴۰۳
×
کتاب «به وقت جان‌بازی» منتشر شد
  • کد نوشته: 42749
  • دی ۲۵, ۱۴۰۲
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش گروه فرهنگ و هنر الگونیوز؛ این کتاب، حاصل متن و صوت‌هایی است که از اولین روزهای شیوع کرونا برای «فراخوان ملی لشگر فرشتگان» ارسال شده است و تلاش کوچکی است برای نشان دادن ایثار و فداکاری بزرگِ شیرزنان کشورمان که از سلامت، جان و آرامش خود و خانواده‌هایشان گذشتند تا ایران اسلامی از این بحران با کمترین آسیب و البته با خلق حماسه‌ای ماندگار عبور کند؛ حماسه‌ای دیگر که باید در تاریخ بماند و همچون خورشید بدرخشد.

    در شرایطی که دنیا با بحران ماسک مواجه شده بود و ماسک‌ها را با چندین برابر قیمت می‌فروختند، زنان ایرانی در دورترین نقاط کشور و در عرض چند هفته و شاید چند روز، آن‌قدر با چرخ خیاطی‌هایشان ماسک دوختند و در مساجد و ایستگاه‌های صلواتی توزیع کردند که دیگر کسی به خرید ماسک‌های گران‌قیمت مراکز دیگر، اعتنایی نمی‌کرد.

    در شرایطی که عموم مردم از خارج شدن از خانه وحشت داشتند و رسانه‌ها توصیه می‌کردند مردم به جز برای موارد ضروری از منزل خارج نشوند، بانوان شجاع و غیوری بودند که صبح تا شب، مشغول تهیه و پخش بسته‌های معیشتی برای هموطنان محروم خود بودند.

    در روزهای سختی که مردم به ملاقات بیماران خود هم نمی‌رفتند، بانوان کادر درمان و بانوان جهادی برای کمک به کادر درمان، شبانه روز در مراکز درمانی درحال خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی بودند.

    ویژه‌ترین قطعه این فیلم پرافتخار تاریخی، زمانی بود که وقتی اجساد اموات زنان مسلمان بدون غسل و کفن مانده بودند، زنان متدیّن و انقلابی ما به شوق اطاعت از ولایت و اجرای فتوای رهبر عزیز انقلاب، به سردخانه‌ها رفتند و کار تغسیل را به عهده گرفتند؛ کار دشوار و توان‌فرسایی که به خصوص در آن شرایط خاص، به جز عشق به ولایت و اطاعت از رهبری نمی‌توانست انگیزه دیگری برای این بانوان داشته باشد.

    بحران کرونا باعث شد بار دیگر نقش‌آفرینی زنان تاریخ ساز مسلمان ایرانی در تاریخ ماندگار شود.

    این اثر مکتوب گوشه‌ای از این رشادت‌ها و مجاهدات‌های بانوان سرزمینمان را به تصویر کشیده است.

    «به وقت جان‌بازی» دومین جلد از مجموعه «لشگر فرشتگان» است که در ۵ فصل با عناوین تطهیر جان (روایت بانوان ازجان‌گذشته‌ای که با اشاره مولایشان برای تغسیل اموات زن کرونایی به سر دویدند)، تکثیر جان (روایت بانوان جهادی که در سخت‌ترین روزها، در حسّاس‌ترین عرصه‌های خدمات اجتماعی کشور، نقش‌آفرینی کردند)، آغوش جان (روایت صبوری‌های خانواده‌های کادر درمان)، جان‌آفرین(روایت بانوان فداکار کادر درمان) و جان‌بها (روایت بانوان شهید عرصه کرونا) در ۱۲۴ خاطره و ۲۳۰ صفحه گردآوری شده است.

    جلد اول این مجموعه کتاب «زمانی برای زن بودن»، خاطرات زنان و همسران و شهدای ۸ سال دفاع مقدس است.

    گفتنی است فراخوان «لشگر فرشتگان» با همکاری و پشتیبانی مجمع ناشران انقلاب اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی انجام شده است.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *