به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، تمبر هندی به عنوان گیاه غنی از پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری بدن، مخصوصا غلات و هم چنین کربو هیدرات برای انرژی و مواد معدنی نظیر پتاسیم، فسفر، کلسیم، ویتامین C، ویتامین A و آهن در صنعت دارویی و غذایی جایگاه ویژهای پیدا کرده است. در بررسیهای فیتو شیمیایی نشان داده شده است که حضور بسیاری از ترکیبات فعال مانند ترکیبات فنلی هم چنین اسیدهای چرب ضروری مانند آلفا لینولنیک اسید و لینولئیک اسید در دانه، ریشه و حتی برگ این درخت به دلیل خواص درمانی بالینی که دارد مورد توجه میباشد.
بعضی از بهترین فواید تمر هندی، کاهش وزن، محافظت دربرابر سرطان و افزایش سلامت گوارشی هستند. این میوه خمیر مانند با داشتن ویتامینهایی مانند ویتامین ث؛ آنتیاکسیدانهایی مانند کاروتن؛ و مواد معدنی مانند منیزیم و پتاسیم، معدنی از مواد مغذی است.
ایسکمی مغزی، با تولید رادیکالهای آزاد اکسیژن و نیتروژن، سبب تشدید آسیب سلولی میگردد. تمبر هندی از طریق کاهش حجم سکته مغزی و نقصهای نورولوژیک اثر حفاظتی در برابر ایسکمی مغزی اعمال کرده و سبب ایجاد پدیده تحمل به ایسکمی میگردد. احتملا این اثر حفاظتی به واسطه حضور ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند ویتامین C و فنلی موجود در عصاره تمبر هندی میباشد که سبب کاهش رادیکالهای آزاد تولید شده حین ایسکمی مغزی میگردد.
دیدگاهتان را بنویسید