به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر الگونیوز؛ ابراهیم نورآورمحمد کارگردان «ملکه آلیشون» درباره اینکه همه کارهای فیلمش را شخصا انجام داده است، توضیح داد: ۱۰ سال پیش شروع به ساخت کار کردم و زمانی که فیلمنامه را نوشتم به موضوع کودک و نوجوان ربطش دادم و تبدیل به اثری تخیلی-فانتزی شد که از دیدگاه دیگرانی که قرار بوده به من کمک کنند، کار سخت شد و اعلام کردند که این کار غیرممکن و از محالات است که بتوان چنین کاری را به سرانجام رساند، همین امر موجب شد بسیاری کنار بکشند و خودم ماندم و خودم.
او با بیان اینکه من ثابت کردم که ساخت این فیلم ممکن است، افزود: به همین دلیل تمام کارهای مربوط به آن از صفر تا صد را انجام دادم، سناریو نوشتم، صحنه را طراحی کردم، ۱۷۰ لوکیشن درست کردم، گریم کردم، طراحی لباس انجام دادم، بازیگردانی کردم، گریمها را انجام دادم. به همین دلیل در تیتراژ پایانی اسم یک نفر نوشته شده است و همه عوامل یک نفر است. تصویربرادری، نور، افکت، مونتاژ و آهنگسازی توسط خودم موجب شد که ساخت فیلم ۹ سال زمان ببرد.
این کارگردان درباره استفاده از بازیگران در فیلمش توضیح داد: دو دلیل مهم داشت، یکی اینکه ما به عنوان کارگردان چرا نباید از کسانی که استعداد نهفته در این حوزه دارند و گم هستند، بازی بگیریم؟ چرا فکر میکنیم یک ناپخته و کسی که خاک صحنه نخورده است نمیتواند از پس این کار بربیاید؟ من خواستم ثابت کنم که استعدادهای بسیار خوبی وجود دارد که میتوانند بهتر از دیگران کار را انجام دهند زیرا به بیزینس فکر نمیکنند و تمام وجود خود را برای کار میگذارند.
نورآورمحمد با بیان اینکه استفاده از نابازیگر تا چه اندازه ریسک کار در فیلمش را بالا برده، گفت: فقط ۵ سال از کارم را برای نابازیگران گذاشتم تا به آنان آموزش دهم.
سه فیلم کودک و نوجوان در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر حضور دارند که یکی از آنها «ملکه آلیشون» و از فیلمهای برگزیده جشنواره فیلم کودک است که به طور مستقیم وارد بخش مسابقه جشنواره فجر شده است.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید