پنجشنبه / ۱۵ آذر / ۱۴۰۳
×
در این مطلب ترفند درست کردن شربت گلاب و زعفران به شیوه‌ی نذری‌ها را خواهید آموخت.
راز طعم شربت های نذری چیست؟
  • کد نوشته: 4734
  • مرداد ۱, ۱۴۰۲
  • 1227 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، سنت نذری دادن در ایام محرم در بین ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و یکی از نذری های که همیشه پای ثابت این ایام بوده، شربت گلاب و زعفران است. خیلی ها بر این باورند که طعم و مزه شربت نذری بسیار بهتر از شربت های داخل منزل است. حال به شما ترفند درست کردن شربت نذری را آموزش خواهیم داد:

    دو لیوان شکر، دو لیوان آب، کمی زعفران دم کرده و چند عدد هل نیمکوب را داخل قابلمه بریزید. اصلا نباید آن را هم بزنید. ده دقیقه روی شعله بگذارید. در آخر برای این که شکرک نزند و برای طعم یهتر، یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید خنک شود. این شربت را تا شش ماه داخل ظرف در بسته می‌توانید نگهداری کنید. یک هشتم لیوان را شربت بریزید، کمی یخ و تخم شربتی و آب هم اضافه کنید.

    برای اینکه تخم شربتی داخل شربت معلق بماند حتما باید با آب داغ خیس کنید. با مصادف شدن تابستان و ماه محرم همه چیز آماده است تا این شربت گوارا و خوش طعم را درست کنید، نذری بدهید و نوش جان کنید.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *