چهارشنبه / ۱۴ آذر / ۱۴۰۳
×
تصویری که از بهرام بیضایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و باعث ناراحتی و نگرانی خانواده هنر ،اهالی سینما و طرفداران این استاد هنرمند ، محقق، نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما شد.
پرویز پرستویی از بیماری استاد بهرام بیضایی گفت!
  • کد نوشته: 48705
  • فروردین ۲۰, ۱۴۰۳
  • 94 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرنگار فرهنگی و هنری الگونیوز ؛پرویز پرستویی عکسی از استاد بهرام بیضایی کارگردان مطرح ایرانی را در صفحه شخصی‌اش به اشتراک گذاشت و همگان از این تصویر شوکه شدند.

    بیماری بهرام بیضایی چیست؟
    بیماری بهرام بیضایی چیست؟

    او درباره این عکس اینطور نوشته است

    .از دیروز که این عکس استاد بهرام بیضایی را در فضای مجازی دیدم خیلی نگران شدم!دلم نمیخواست که این عکس را منتشر کنم…ولی امروز ،عزیزو بزرگوار جناب آقای پرویز جاهد (نویسنده و منتقد سینما ) در پیج اینستاگرامشان پستی در خصوص استاد بیضایی گذاشتند و در کپش آن اشاره کردند که استاد بیضایی گرفتار هیولای و حشتناکی شده اند و با آن می جنگند ،تا آنرا شکست دهند! خیلی متاسف و متأثر شدم !بماند که در حق استاد بیضایی تکرار ناشدنی و دیگر اساتید ارزشمند عرصه هنر نمایش کم جفا نشد، که علی رغم میل باطنی شان یا ترک وطن کردند و یا گوشه نشینی !حرف زیاد است و در یک کپشن پست نمی گنجد…آرزوی سلامتی و تندرستی برای استاد بیضایی ،استاد بی بدیل و ارزشمند و تاثیر گذار در حوزه ادبیات نمایش و تئاتر و سینما را دارم …خداوند نگذرد از جفاکاران و ستمگرانی که قدر این گوهران گرانبها را نمی دانند و موجب غربت نشینی این بزرگواران می‌شوند.آرزوی سلامتی برای استادعمرشان دراز باد🤲

    بهرام بیضایی (یا بیضائی، ‎/ˈbzɑːi/‎، زادهٔ ۵ دیِ ۱۳۱۷) نویسنده و کارگردانِ ایرانیِ فیلم و نمایش است.

    از کارهای دیگرش می‌شود تدوینِ فیلم، تهیهٔ فیلم، مقاله‌نویسی، ترجمهٔ چند نمایشنامه، نگارشِ یکی دو داستان و چند شعر و انبوهی پژوهشِ تاریخی و ادبی و استادی در دانشگاه را برشمرد.

    بیضایی از فیلم‌سازانِ صاحبِ سبک و معتبر و از نویسندگان و اندیشمندانِ برجستهٔ نمایش و ادبیاتِ نوینِ فارسی به‌شمار می‌رود.

    بعضی از نمایشنامه‌هایش به زبان‌های دیگری ترجمه و در آسیا و اروپا و آمریکای شمالی چاپ و اجرا شده‌است.

    ده فیلمِ بلند و چهار فیلمِ کوتاه و کمابیش هفتاد کتاب و چهارده نمایش بر صحنه‌های شهرهای مختلفِ ایران و گاه غیر از ایران از سالِ ۱۳۴۱ به بعد بخشِ عمدهٔ کارنامهٔ هنریِ بیضایی را تشکیل می‌دهد.

    بسیاری از اهلِ نظر نمایشنامه و نمایش و فیلمِ مرگ یزدگرد را شاهکارِ او دانسته‌اند.

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *