به گزارش گروه سیاسی الگو نیوز، عبدالله گنجی، کارشناس ارشد مسائل سیاسی بیان کرد: از سال ۱۹۶۸ در جهان غرب تاکنون چنین خیزش دانشجویی هم از نظر نوع مطالبهگری و گستردگی، صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: ۲۰۰ دانشگاه آمریکا در کنار دانشجویان دانشگاههای فرانسه، استرالیا، انگلیس و کانادا در اعتراض به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در غزه اعتصاب و تظاهرات بیسابقهای را آغاز کردهاند. بسیاری از اساتید برجسته و شناختهشده این دانشگاهها، ضمن حضور در جمع معترضان، خواستار آزادی صدها دانشجویی هستند که از سوی نیروهای پلیس دستگیر شدهاند.
این کارشناس مسائل سیاسی، جنبش دانشجویان آمریکا را یک اعتراض به نظام سیاست آمریکا دانست و گفت: آمریکا در بحبوحه اعتراضات دانشگاهی علیه جنگ غزه، حمایت از اسرائیل را دوچندان میکند. علاوه بر این، آمریکا با حمایت تسلیحاتی از اسرائیل در قتل کودکان و زنان غزه شریک است؛ بنابراین این حرکت مردمی دانشجویان در آمریکا در ابتدا علیه دولت آمریکاست.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به دو جریان ضد استکباری در سالهای ۳۲ و ۵۸، گفت: تظاهرات سراسری دانشجویان و استادان در اعتراض به سیاستهای حمایتی دولتشان از رژیم صهیونیستی در جنگ با غزه، حتی در جهان اسلام نیز یک پدیده جدیدی بوده است.
گنجی درباره حمایت دانشجویان از جنبش دانشگاهیان اروپا و آمریکا، گفت: دانشجویان دانشگاههای استان از جنبش دانشگاهیان اروپا و آمریکا حمایت کردند و با توجه به عملیات «وعده صادق» دانشجویان کشور مطالبهای از حاکمیت نداشته، بنابراین حتی اگر دانشجویان ما نسبت به این مسئله تحرکی نداشتند باشند به دلیل این بوده که حاکمیت از قبل در میدان حضور مستمر داشته است.
وی ادامه داد: این موضوع یکی از دستاوردهای طوفان الاقصی است. دانشجویان و کارکنان دانشگاههای سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان و اساتید بیدار دانشگاههای آمریکا و اروپا در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم دانشجویان و اساتید تجمع کردند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید