سه شنبه / ۱۸ دی / ۱۴۰۳
×
هر چقدر هم تشنه بودی در این ۶ جا هرگز آب نخور!
  • کد نوشته: 50253
  • تیر ۴, ۱۴۰۳
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش گروه دانستنی ها و سلامت خبرگزاری الگونیوز، خوردن آب بخصوص در فصول گرم سال، امری ضروری برای حفظ سلامت بدن است، اما گاهی همین پایه ثابت تمام مطالب پزشکی و بهداشتی میتواند در لیست نباید‌ها قرار گیرد.

    بعد از مصرف شیر
    شیر یکی از بهترین و مفیدترین مواد غذایی برای سلامت بدن است، رایج‌ترین راه برای دلچسب کردن مصرف یک لیوان شیر، ترکیب شیر با شکلات، آجیل، ادویه‌جات یا گیاهان در روز بوده و ترکیب برخی مواد غذایی با شیر مناسب نیست. باید توجه کنید که شما نباید بعد از نوشیدن شیر بخورید، زیرا دچار مشکل گوارشی خواهید شد.

    بعد از دویدن و ورزش شدید
    ما الکترولیت‌هایی مانند پتاسیم و سدیم را از طریق عرق از دست می‌دهیم. اگر به شدت عرق کرده اید، باید آن مواد مغذی حیاتی را به شکلی صحیح جایگزین کنید که این مواد مغذی در آب موجود نیست.

    اینجاست که شما بجای آب یا یک نوشیدنی ورزشی شیرین، باید از آب میوه‌های طبیعی که بهترین آن‌ها آب نارگیل است استفاده کنید که به طور طبیعی سرشار از پتاسیم، منیزیم، سدیم و ویتامین C است.

    وقتی ادرارتان شفاف است
    ادرار بی رنگ گاهی به دلیل نوشیدن بیش از حد آب است، در حالی که گاهی اوقات می‌تواند نشان دهنده وجود مشکلی در کلیه‌ها باشد. درمان ادرار بی رنگ و شفاف به علت اصلی ایجاد کننده آن بستگی دارد. اگر به طور منظم بیش از حد آب می‌نوشید، کاهش میزان آبی که می‌نوشید می‌تواند کمک کننده باشد.

    در بین غذا خوردن حتی کم
    آب خوردن بین غذا، موجب رقیق شدن اسید معده و آنزیم‌های گوارشی لازم برای هضم پروتین ها، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها میشود. رقیق شدن اسید معده توانایی بوجود آوردن اختلالاتی در روند هضم و گوارش و کاهش مقدار جذب مواد غذایی می‌شود.
    بعد از مصرف یک وعده غذایی سنگین

    نوشیدن بیش از حد آب قبل یا در طول یک وعده غذایی سنگین می‌تواند منجر به ناراحتی‌های گوارشی شود. گفته می‌شود نوشیدن آب بعد از وعده‌های غذایی سنگین، ممکن است باعث احساس نفخ بیشتر و سنگینی یا حتی احساس تورم معده در شما ایجاد کند.

    بعد از خوردن برخی میوه‌ها
    بعد از خوردن برخی میوه جات، چون هندوانه، خربزه، زردآلو، خیار، پرتقال، توت فرنگی و موز آب ننوشید، زیرا مصرف آب موجب فساد هضم در معده و ایجاد نفخ، گاز معده و درد شکمی می‌گردد.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *