به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری الگونیوز، برخی از متخصصان تغذیه و پزشکان بر این باورند، گر چه مصرف نوشیدنیها و مواد غذایی شیرین انتخابهای محبوب افراد برای صبحانه به شمار میروند؛ مصرف زیاد از حد این مواد غذایی در وعده صبحانه، می تواند چالش هایی برای سلامت فیزیکی و روانی افراد ایجاد کند.
وقتی افراد نوشیدنیها و یا مواد غذایی شیرین مانند مربا و عسل را در مقادیر بالا مصرف میکنند، ترشح انسولین در خون به شدت افزایش مییابد و به دنبال آن، افت سریع قند خون اتفاق میافتد که باعث افزایش اشتها و گرسنگی میشود.
مصرف مواد غذایی و نوشیدنیهای شیرین در وعده صبحانه میتواند باعث تغییرات خلقی منفی و اختلالات تمرکز در طول روز شود. بنابرین با جایگزین کردن کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان سبوسدار به همراه تخم مرغ یا پنیر به جای مواد غذایی شیرین، میتوان از افت و خیز ناگهانی قند خون در طول روز جلوگیری کرد.
اگر چه اثرات منفی مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه ثابت شده است؛ ولی پزشکان هرگز خودداری کامل از این نوع مواد غذایی را توصیه نمیکنند. مطالعات علمی، افراد را مجاز به تامین ۱۰ درصد از انرژی روزانه خود از طریق مواد غذایی شیرین می دانند.
با این که مصرف مواد غذایی شیرین با آزاد ساختن سروتونین در مغز و ایجاد احساس آرامش در فرد همراه خواهد بود، مصرف بیش از حد این گونه مواد در طولانی مدت، از عوامل ایجاد افسردگی در افراد محسوب میشود.
اولین ماده غذایی مهم پروتئین است که یکی از بهترین منابع آن، تخم مرغ است. ماده مهم بعدی فیبر است. سبزیجات باید در یک صبحانه سالم حضور پر رنگی داشته باشند.
در ضمن نان های فیبردار به عنوان بهترین نوع نان مصرفی، شناخته شده است.
اگر چه اثرات منفی مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه ثابت شده است؛ ولی پزشکان هرگز خودداری کامل از این نوع مواد غذایی را توصیه نمیکنند. مطالعات علمی، افراد را مجاز به تامین ۱۰ درصد از انرژی روزانه خود از طریق مواد غذایی شیرین می دانند.
با این که مصرف مواد غذایی شیرین با آزاد ساختن سروتونین در مغز و ایجاد احساس آرامش در فرد همراه خواهد بود، مصرف بیش از حد این گونه مواد در طولانی مدت، از عوامل ایجاد افسردگی در افراد محسوب میشود.
روش های نوین فستینگ برای کودکان و نوجوانان در سن رشد و مبتلایان به دیابت اکیدا توصیه نمیشود.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید