سه شنبه / ۱۸ دی / ۱۴۰۳
×
همتی:در مورد تامین ارز ترجیحی نگرانی وجود ندارد
  • کد نوشته: 56360
  • آذر ۱۴, ۱۴۰۳
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری الگونیوز،‌ عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در قانون جدید بانک مرکزی عنوان شده است که این بانک نباید بیش از یک بازار داشته باشد که بازار بانک مرکزی هم مرکز خدمات ارز و طلا است.

    وی افزود: در جلسه بانک مرکزی هم تصویب شد که همین بازار به عنوان بازار اصلی بانک مرکزی تعیین شود تا مبادلات ارزی در این بازار اتفاق بیافتد.

    وزیر اقتصاد عنوان کرد: در مورد تامین ارز ترجیحی نگرانی وجود ندارد و با تصویب آقای رئیس جمهور ما ۳ میلیارد دلار دیگر از صندوق برداشت کردیم تا ۱۵ میلیارد دلار لازم برای تامین ارز ترجیحی کالاهای اساسی تامین شود و فعلاً دولت بنای حذف ارز ترجیحی را ندارد اما بقیه ارزها تک نرخی خواهد بود.

    همتی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص رسیدگی به بانک‌های ناتراز بیان کرد: بخشی از این بانک‌ها دولتی هستند که برای افزایش سرمایه آن‌ها اقدام خواهد شد. در بودجه‌ی سال آینده در کمیسیون تلفیق مصوب شده که بخشی از بدهی دولت به‌صورت اوراق ارائه و صرف افزایش سرمایه این بانک‌ها شود. درخصوص بانک‌های خصوصی نیز بانک مرکزی جلسات مداومی را برگزار کرده که نتیجه این جلسات به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

    وی هم‌چنین درباره بحث بیمه‌های تکمیلی که پزشکیان انتقاداتی درباره‌ی آن مطرح کرده بود، اظهار داشت: بحث بیمه‌های تکمیلی به‌ویژه بیمه‌های درمانی تکمیلی بسیار پیچیده است؛ از روز نخست این بیمه برای هزینه‌های بیمارستانی طراحی شده بود و به تدریج جذابیت آن‌ها بالا رفت. امروز نزدیک به ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی هستند و بر این اساس باید همه ابعاد آن بررسی شود. نکاتی که روز گذشته رئیس‌جمهور در این زمینه عنوان کرد از سوی مسئولان و کارشناسان بیمه مرکزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

    وزیر اقتصاد در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره‌ی اقدامات دولت پیرامون موضوع FATF ، خاطرنشان کرد: FATF مطابق قانون در دست پیگیری است و کارهای فنی و حقوقی آن نیز در وزارت اقتصاد دنبال می‌شود.

    انتهای پیام/

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *