به گزارش خبرگزاری الگونیوز به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و زرقان، رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، افزایش بودجه صداوسیما را مبتنی بر تکالیف عنوان شده در برنامه هفتم توسعه عنوان کرد و افزود: طبق تکالیف و لزوم افزایش سهم بودجه رسانه ملی که در برنامه هفتم ذکر شده، دولت در لایحه بودجه 1404، بودجه سازمان صداوسیما را افزایش داد. مجلس نیز طبق قانون و براساس تکلیفی که در برنامه هفتم توسعه مقرر شده در این مسیر همکاری لازم را دارد.
قادری برخلاف برخی نقدها که نسبت به ارقام اعلامی افزایش بودجه صداوسیما مطرح شده است، به لزوم افزایش بیشتر بودجه صداوسیما در سال 1404 اشاره کرد و گفت: تعداد کثیری از شبکههای معاند، علیه نظام جمهوری اسلامی ایران سمپاشی میکنند؛ نیاز است مقابلهبهمثل داشته باشیم. صداوسیما رسالتهای مهمی را در خط مقدم دفاع از ارزشها و دیپلماسی سیاسی کشور در حوزههای مختلف برعهده دارد. برای مثال در جهت مبارزه با لجنپراکنیهای دشمن باید برنامههای این رسانه به زبانهای مختلف پخش شود. صداوسیما به عنوان رسانه اصلی کشور میتواند در برابر شبههافکنیها بایستد و به زبانهای مختلف ارزشهای ایران اسلامی را منعکس کند. به همین جهت است که فکر میکنم در مقایسه با کارهای بزرگ صداوسیما، این اعتبارات خیلی هم قابل توجه نیست و نمیتواند نیازهای این سازمان را برطرف کند. به هر حال در حد مقدورات، مجلس و دولت، اعتباراتی را تخصیص دادند.
این نماینده مجلس افزود: باوجود خفقان حاکم بر نظام بینالمللی، صداوسیما در انعکاس درست و بیان واقعیتها نقش موثر و روشنی داشته است. رسانه ملی، تابلو خارجی و مدافع رسانهای نظام در بیرون از مرزهای کشور است که درباره بسیاری از اتفاقات رخ داده در جهان شفافسازی میکند.
قادری، جریانهایی را که مخالف تقویت صداوسیما برای مقابله با هجمههای روانی دشمن هستند، شامل افرادی دانست که درصدد بسترسازی برای حضور جریانهای خارجی در کشورند و گفت: جریاناتی هست که میخواهند به عناوین مختلف ارزشهای نظام و انقلاب را به شکل دیگری جلوه دهند تا برای حضور جریانهای خارجی و معاند در کشور بسترسازی کنند. این افراد نمیخواهند صداوسیما باقدرت به وظایف خود عمل و با لجنپراکنیها برخورد کند. برخی دنبال این هستند فضای مسمومیکه در برخی کشورهای خارجی وجود دارد، در داخل کشور هم گسترش بیابد. آنان در این راه حضور صداوسیما را مانع خود میبینند. بعضی از این تخریبها به همین دلیل انجام میشود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، همچنین از نقش موثر رسانه ملی در عرصه فرهنگسازی و کمک به رفع ناترازیها در کشور گفت و ادامه داد: بخشی از دلایل ناترازیها در حوزه انرژی به خاطر اسراف در کشور است. وظیفه صداوسیما فرهنگسازی و معرفی الگوهای موفق دنیاست. افزایش تولید، تنها راهکار حل ناترازیها نیست؛ در این امر صداوسیما هم مسئولیت دارد تا بهعنوان دانشگاه ایفای نقش کند و با ترویج مصرف بهینه میان اقشار مختلف مردم، به وظیفه خود در زمینه افزایش دانش و اطلاعات عمومی جامه عمل بپوشاند. اگر در کنار افزایش تولید، با کمک صداوسیما بحث الگوسازی در مصرف به سرانجام نرسد، مشکلات جدی در کشور ایجاد میشود و هر چقدر منابع داشته باشیم باز نمیتواند پاسخگوی ناترازیها شود. با تقویت بودجه صداوسیما این دست از وظایف رسانه ملی نیز با قوت بیشتری انجام خواهد شد.
انتهای پیام/