به گزارش خبرنگار اجتماعی الگونیوز ، سردار سید ابوالفضل موسوی پور به همراه معاون اجتماعی این پلیس سرهنگ فیروز کشیر در نخستین نشست فصلی اعضای انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران حضور داشت و با جمعی از تهیه کنندگان شناخته شده سینمای ایران به گفت و گو پرداخت. در حاشیه این مراسم سید غلام رضا موسوی رئیس انجمن از تلاش های تحسین برانگیز پلیس در فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ راهنمایی و رانندگی تقدیر کرد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در این مراسم به درخواست های پلیس از سینماگران و تاثیر سینما بر فرهنگ سازی و ارتقا فرهنگ ترافیک در میان شهروندان تهرانی و همه ی مردم کشور اشاره داشت.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به علت حضورش در این مراسم و دیدار با خانواده سینما پس از حضور پلیس در جشنواره فیلم فجر سال گذشته گفت:نمی توان از جایگاه سینما و هنر نمایش در بحث فرهنگ سازی و یاد آوری نکات مهم در حوزه قوانین راهنمایی و رانندگی به سادگی عبور کرد.
وی افزود:سینما و چهره های محبوب سینمایی شاید امروز بتوانند بیش از اعمال قانون های پلیس و تذکرات ما در بحث رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تاثیر گزار باشند، چرا که فیلم و سینما برشی از زندگی است و می تواند آئینه ایی تمام نما برای مخاطب در ایجاد حس همزاد پنداری ایفا کند.چه بسیار بحران های حاصل از حوادث رانندگی که می توانند دستمایه ی فیلم های قوی سینمایی باشند و مخاطبان را به فکر فرو ببرند که این آمار و ارقام حاصل از تصادفات و تلفات ترافیکی در طول سال و در معابر و در جاده های کشور تنها برای همسایه نیست.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود:در این دیدار همراه با اهالی سینما در حوزه ی تهیه فیلم تبادل نظر های مفیدی داشتیم خواسته ها ومطالبات پلیس را از خانواده ی سینما مطرح کردیم و درخواست های اهالی سینما را هم شنیدیم که این مساله می تواند تعاملی موثر میان سینما و پلیس با هدف کاهش رخداد های ناگوار رانندگی باشد.
سردار سید ابوالفضل موسوی پور گفت:پیام های فرهنگی پلیس، یادآوری قوانین راهنمایی و رانندگی ، به تصویر کشیدن عینی پویش های مختلف فرهنگی ما از جمله نه به تصادف و کلاه ایمنی کلاه زندگی می تواند در درام های سینمایی از همان ابتدای شکل گیری فیلمنامه ها جان بگیرد و در زمان ساخت و تولید تنها یک اتفاق سفارشی نباشد.
موسوی پور افزود:پس از سال ها فعالیت در این لباس باید اذعان داشته باشم که حتما استفاده از کلاه ایمنی در یک فیلم سینمایی توسط یک قهرمان محبوب سینما می تواند برای خانواده ها و به خصوص نوجوانان و جوانان یک درس ماندگار باشد.قطعا عدم استفاده از تلفن همراه در یک اثر نمایشی می تواند تذکری کوتاه اما موثر بر روی مخاطب باشد و مانند استفاده از کمربند ایمنی به یک فرهنگ تبدیل شود. تحقیقات و بررسی های ما در حوزه های مختلف فرهنگی پیرامون هنجارها و ناهنجاری های ترافیکی نشان از این دارد که پیام غیر مستقیم که محصول یک اثر سینمایی می تواند باشد با استقبال بیش تری از سوی مخاطب مواجه خواهد شد و نتیجه آن کاهش اتفاقاتی که هرساله در خیابان ها و معابر شهر شاهد آن هستیم و زندگی بسیار از خانواده ها ایرانی را تحت شعاع قرار داده و مسیر زندگی بیساری از فرزندان ما را تغییر می دهد.
سردار موسوی پور در پایان از همه ی شهروندان خواهش کرد به پویش نه به تصادف بپیوندید و پویش کلاه ایمنی کلاه زندگی را مدنظر داشته باشید و البته پویش نه به پلاک مخدوش نیز مورد توجه همه ی عزیزان باشد.
شما میتوانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه
http://tehran.rahvar120.ir/
مراجعه نمایید