به گزارش خبرگزاری الگونیوز به نقل از روابط عمومی هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، در جریان نشست مهمانان بینالملل جشنواره هجدهم فیلم مقاومت، محمدرضا شریفینیا بازیگر پیشکسوت سینمای ایران، با حضور جلال غفاری قدیر دبیر هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت و رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی کشور، مورد تجلیل قرار گرفت.
این بزرگداشت به پاس سالها فعالیت هنری و نقشآفرینی مؤثر وی در سینمای ایران برگزار شد.
همچنین نشست صمیمانه رئیس سازمان سینمایی کشور با میهمانان بخش بینالملل هجدهمین دوره این جشنواره شامگاه ۳۱ اردیبهشت در سالن اروند باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
در این نشست بر جایگاه جهانی زبان مقاومت در هنر هفتم و مسئولیت هنرمندان در تبیین مظلومیت بشر تأکید شد.
در ادامه این نشست فریدزاده ضمن ابراز خرسندی از حضور مهمانان خارجی در ایران، گفت: تنوع فرهنگها و زبانها در این گردهمایی نشان میدهد که موضوع مقاومت، امروز دیگر محدود به یک جغرافیای خاص نیست، بلکه به مسئلهای جهانی و انسانی تبدیل شده است.
وی با اشاره به فجایع انسانی اخیر، به ویژه کشتار بیرحمانه کودکان در نقاط مختلف جهان، افزود: زبان مقاومت نیاز به ترجمه ندارد. تصویر خود به اندازه کافی گویاست. امروز مقاومت، زبان مشترک انسانهای آزادهای است که مقابل ظلم و جنایت علیه بشریت ایستادهاند.
فریدزاده با تأکید بر نقش کلیدی هنرمندان و سینماگران در انتقال این پیام جهانی عنوان کرد: وظیفه شما به عنوان فیلمساز بسیار مهم و خطیر است. شما میتوانید صدای مظلومان باشید و پیام مقاومت را به گوش جهانیان برسانید.
در این نشست، زیبایینژاد مدیرکل فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز حضور داشت. مهمانان خارجی نیز با استقبال از فضای همدلی و دغدغههای مشترک در حوزه انساندوستی، از فرصت ایجاد شده برای تبادل تجربیات فرهنگی و هنری در بستر جشنواره فیلم مقاومت قدردانی کردند.
نشست با گفتوگوهای صمیمانه و تبادل نظرات میان فیلمسازان داخلی و خارجی ادامه یافت و بر اهمیت تقویت دیپلماسی فرهنگی از مسیر سینما تأکید شد.
جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی کشور، امسال نیز میزبان آثاری از سراسر جهان با محوریت مفاهیم عدالتطلبی، مبارزه با ظلم و همبستگی انسانی است.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به جلسات آتی با مسئولان جشنواره مقاومت گفت: قرار شده است جلسه مشترکی برای بررسی نحوه استفاده از ظرفیتهای مختلف جهت رونق سینمای مقاومت برگزار کنیم. حمایت از این حوزه قطعی است و انشاءالله اقدامات عملیاتی در دستور کار خواهد بود.
فریدزاده تصریح کرد: از گذشته در سازمان سینمایی برای سرگروههای اکران فیلمهای فرهنگی، آییننامهای تدوین شده که در آن برای آثار مقاومتی سهم ویژهای دیده شده است.
وی همچنین تأکید کرد که این فیلمها نیازمند تبلیغات جدی و پیوست رسانهای هستند و صدا و سیما، رسانهها و خبرنگاران باید در اطلاعرسانی صحیح این آثار مشارکت فعال داشته باشند.
رئیس سازمان سینمایی از لزوم جریانسازی تربیتی و آموزشی در حوزه مقاومت گفت و افزود: ارزشهای مقاومت باید در حوزههای آموزشی، عملی و تولیدی سینما جاری باشد. انجمن سینمای جوانان با همکاری دیگر نهادها میتواند نقش مؤثری در تربیت فیلمسازان جوان با رویکرد مقاومت ایفا کند.
رائد فریدزاده با اشاره به اهمیت جشنواره مقاومت در تثبیت و ترویج ارزشها گفت: از گذشته در سازمان سینمایی برای سرگروههای اکران فیلمهای فرهنگی، آییننامهای تدوین شده که در آن برای آثار مقاومتی سهم ویژهای دیده شده است.
هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت از ۲۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲ خرداد در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه دارد.
انتهای پیام/