به گزارش خبرگزاری الگونیوز؛ محمدرضا داوودنژاد بازیگر سینما درباره حضورش در فیلم «شکلات ششم» به کارگردانی مهدی میرغیاثی که در جشنواره فیلم مقاومت رونمایی شد، گفت: بازخورد مخاطبانی که این فیلم را دیدند بسیار خوب بوده است. معمولاً کسانی که بعد از تماشای فیلم با من صحبت کردهاند، از دیدن آن لذت بردهاند.
وی درباره چالشهای ساخت این فیلم بیان کرد: تهیهکننده ما سیدروحالله حسینی واقعاً تحت فشار و مضیقه مالی این فیلم را ساخت. با آن ارقام محدود، ساختن چنین فیلمی واقعاً سخت بود اما تهیهکنندهمان، تا آخر پای کار ایستاد تا امروز نتیجه فیلم را دیدیم.
داوودنژاد درباره نقشش در این فیلم توضیح داد: من در این فیلم نقش آدمی را بازی کردم که در سطحهای مختلف فکری هربار به یک جایی رسیده و هربار دیدگاه جدید پیدا کرده است. این فرد متعلق به سازمان خاصی نبوده بلکه بیشتر به کتابهایش تعلق داشته است.
این بازیگر درباره مهمترین ویژگی فیلمهای دفاع مقدسی عنوان کرد: هرچه فیلمها صادقانهتر و رو راستتر با مردم ارتباط برقرار کنند، تأثیرگذاری بیشتری خواهند داشت. مردم ما امروز تشنه صداقت هستند. اگر فیلمسازها با دلشان کار کنند و فیلمهایی بسازند که واقعاً به آن باور داشته باشند، مردم هم با آن ارتباط برقرار میکنند.
داوودنژاد در پایان گفت: مردم ما در دوران دفاع مقدس، با دست خالی و بدون اینکه حتی بدانند جنگ چیست، در برابر ارتش عراق ایستادند و آن را شکست دادند. خیلی از آن بچههایی که شهید شدند، حتی تجربه جنگ نداشتند. نمیدانستند وقتی خمپاره میآید باید شیرجه بروند تا ترکش نخورند، اما ایستادند چون صادق بودند. آن زمان، صداقت در همه چیز بود و مردم هم از این تفکر حمایت کردند.
فیلم سینمایی «شکلات ششم» به تهیهکنندگی سیدروحالله حسینی و کارگردانی مهدی میرغیاثی آماده نمایش شده و در هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت رونمایی شد. روحالله حسینی تهیهکننده «شکلات ششم» پیش از این سابقه تولید آثاری مانند «هستی» و «سرود پرواز» را در کارنامه داشته است.
علیرام نورایی و محمدرضا داوودنژاد بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند که گریمشان تداعی کننده خسرو گلسرخی و امیرحسین فطانت ۲ نویسنده چپگرای قبل از انقلاب است. نیلوفر شهیدی، علیرضا مهران، زینب رفیعی و … دیگر بازیگران «شکلات ششم» هستند.
فیلمنامه «شکلات ششم» برمبنای برخی اسناد اخیراً فاش شده از فعالیتهای چریکی نوشته شده است و روایت آن برخلاف آثار مرسوم به جای نگاه بیرونی، در درون سازمان و با شکلگیری تعارضات داخلی فعالان چریکی میگذرد.
انتهای پیام/