به گزارش گروه دانستنی ها و سلامت خبرگزاری الگونیوز، خانم کورولوا، متخصص تغذیه معتقد است: در آجیل ها، بادام حاوی مقدار زیادی منیزیم و روی است. این مواد برای همه مفید است و بهندرت برای کسی آلرژی ایجاد میکند.
این متخصص تغذیه همچنین گردو را برای مصرف بسیار مفید عنوان کرد. یک فرد باید روزانه یک مشت آجیل بخورد، اما قبل از آن باید آماده شود. به گفته کورولوا، آجیل خام و خشک باید یک شب در آب سرد خیس شود. صبح آجیلها باید با دستمال شسته و خشک شوند. این متخصص تغذیه توضیح داد که آنزیمها در آب آجیل فعال میشوند و بهتر جذب بدن میشوند.
کورولوا افزود: تحت تأثیر آب، اسید فیتیک، که فسفر را حفظ میکند، روی، آهن، کلسیم و منیزیم را در اجیل حفظ میکنند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید